top of page

Intenzív nyelvtanfolyam

Angol és német nyelvből indítunk június 19-30. között 40 órás szuperintenzív nyelvtanfolyamot több korosztály számára. Délelőtt fiataloknak, középiskolásoknak, délután pedig felnőtteknek. A délutáni kurzusok igény szerint lehetnek 18 órásak is 2 héten át, vagy 4 héten át tartó 30 órásak.

Az intenzív tanfolyamok nagyon meglendítik a nyelvtudást, részben felérnek egy több napos külföldi nyelvtanulással, hisz napi 6-7 órán át „bombázza” agyunkat a választott idegen nyelv, ha komolyan vesszük az órára járást és az otthoni feladatokat. Ezért ajánljuk meleg szívvel ezt a nyelvtanulási formát.

Tábor a Campuson

2017. évi táborunkat a 10-14 éves korosztálynak álmodtuk meg német és angol nyelven. Kihasználva a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai gyönyörű  természeti  és biztonságot, nyugalmat nyújtó környezetét, egy nagyon aktív, a gyakorlati nyelvet, a beszédet előtérbe helyező tábort indítunk.

Ez annyit jelent, hogy jó idő esetén a nap nagy részét játékokkal, élő szituációkkal, helyzetgyakorlatokkal töltjük és csak a tanultak összefoglalására megyünk a tanterembe, ill rossz idő esetén. Ebéd időben is az étkezéssel kapcsolatos szavakat gyakoroljuk.

A napirend a következő:

  • Gyülekező: 9 órakor

  • Délelőtti foglalkozások: 9-12 óra

  • Ebédidő: 12-14 óra

  • Délutáni foglalkozások: 14-17 óra

A tábor ára 6 fő esetén: 49 000 Ft/fő, amely tartalmazza a 2 hét tábor és az ebéd költségeit.

Jelentkezni lehet: június 20-ig emailben, vagy személyesen.

Jelentkezzen most!

Success! Message received.

bottom of page